Erstatte alle tænder

Hvis alle dine tænder mangler i over- eller underkæben, er dentale implantater den bedste løsning. Du kan vælge en hel bro, som fastgøres på flere dentale implantater. En anden mulighed er en udtagelig protese, som er fastgjort via en forankring på to eller flere dentale implantater. Protesen sidder godt fast i din mund – men den kan dog nemt tages ud.

 

Trin 1

Hvis du mister alle dine tænder i en eller begge kæber, kan du vælge en permanent forankret dental implantat-bro eller en udtagelig protese, som er forbundet med en eller flere dentale implantater. Det kaldes en overdenture. Denne type overdenture forbliver mere sikkert på plads end en traditionel udtagelig protese. For at opnå det mest naturlige udseende er de permanent forankrede implantat-broer løsningen, hvis forudsætningerne er opfyldt.

 

Trin 2

Til en permanent forankret implantat-bro isættes flere dentale implantater, som danner et godt fundament. Da de dentale implantater forankres i kæbeknoglen, stimulerer de knoglevævet og hjælper med til at vedligeholde et sundt knogleniveau og ansigtsstruktur. En overdenture omfatter isætning af to eller flere dentale implantater, som et sikkert fundament til at fastgøre protesen. 

 

Trin 3

Abutmenterne sættes fast på implantaterne, og broen placeres. Det dentale arbejde udføres i henhold til dine forudsætninger og ønsker.

Til overdenturen bruges enten et kugle-abutment eller en lille stang mellem abutmenterne. Protesen tilpasses med tilsvarende anordninger nedenunder. 

 

Trin 4

Den dentale implantat-bro eller overdenturen er nu placeret. Den ser ud og fungerer som normale tænder. Du kan nu spise, det du vil, og smile uden at spekulere på, om din protese falder ud.
Britt-Lis: “Simpelthen eventyrligt!”

På samme måde som naturlige tænder kræver implantater regelmæssig vedligeholdelse og pleje for at sikre sundt væv.

 
Download vores materiale og se video.
 
048