Overvejer du at få et tandimplantat?

Et tandimplantat er en investering for livet. For at være sikker på, at du vælger det rigtige implantatsystem, skal du stille din tandlæge tre vigtige spørgsmål.

1. Hvad er succesraten for implantatsystemet?

Succesraten angiver den procentdel af alle systemets implantater, der er vokset ind i knoglen og fungerer problemfrit. ASTRA TECH Implant System™ har en succesrate på mellem 98 og 100 procent. Vi giver tandlægerne livslang garanti på de fleste af vores produkter. Det er vi i stand til, fordi vores produkter er udviklet efter biologiske og biomekaniske principper, og fordi det unikke design giver implantatet en enestående holdbarhed.

2. Hvor godt vil knogleniveauet blive bevaret?

Kvaliteten og kvantiteten af kæbeknoglen er en vigtig faktor, når man skal finde ud af, hvor godt implantatet vil vokse ind i knoglevævet. Derfor er det af afgørende vigtighed at bevare så meget af kæbens knoglevæv som muligt, så man sikrer de funktionelle og æstetiske resultater på langt sigt. En kendt komplikation, når der isættes et implantat, er det, der kaldes "marginalt knogletab", som får området omkring implantatet til at blive indsunkent. Tusindvis af patienter, der bruger ASTRA TECH Implant System™, er blevet undersøgt og røntgenfotograferet af uafhængige forskere og tandlæger over en periode på fem år. Undersøgelser viser, at der med implantater fra ASTRA TECH Implant System™ opnås en bevarelse af knogleniveauet, som er 3-4 gange bedre end den godkendte standard.

3. Foreligger der nogen videnskabelig dokumentation?

Der er i øjeblikket over 140 tandimplantatproducenter på det internationale marked, og mange systemer kommer og går. Flere af dem er simpelthen forsvundet, når det viste sig, at deres implantater var af utilstrækkelig kvalitet og gav både patienten og tandlægen alvorlige problemer. En af grundene til dette er, at systemerne ikke var blevet testet og videnskabeligt dokumenteret, inden de blev anvendt i et klinisk miljø. Derfor råder vi alle tandlæger til at indhente dokumentation og kaste et kritisk blik på videnskabelige artikler og undersøgelser, der vedrører tandimplantater. Hvorfor blev undersøgelsen foretaget, og hvad kan den rent faktisk fortælle os? Hvor mange patienter og tandklinikker var involveret? Hvornår begyndte man at overvåge tandimplantatet?
ASTRA TECH Implant System™ er et af verdens mest veldokumenterede systemer. Undersøgelserne viser enestående resultater både med hensyn til funktion og æstetik, og de er et bevis på, at vi kan klare forskernes, klinikkernes og patienternes inspektion.
Trin for trin procedurer ved erstatning af en eller flere tænder.
 
048